چگونه از نام متوفی (مستاجر ) جهت انجام تخلیه ملک خودم مطلع بشوم؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
سید مهدی فلکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. مستاجرم فوت کرده. دو ماه دیگه موعد تخلیه است. پسرش اصرار داره خونه رو بخره که من اصلا قصد فروش ندارم‌ پسرش بنگاه دار هست. من میخوام برای تخلیه اظهارنامه بفرستم. ولی ورثه رو نمیشناسم. بهش گفتم برگه انحصار وراثت رو بیار بنگاه نشونم بده قبول نمیکنه. من برای اطلاع از نام ورثه و دسترسی به برگه انحصار وراثت باید چه کار کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ،با توجه به اینکه طبق قرارداد اجاره ذینفع می باشید میتوانید حسب قرارداد اجاره دادخواست(درخواست ) گواهی حصر وراثت از طریق دفتر خدمات قضایی بدهید پس از ارجاع دادخواست به شورای حل اختلاف ، اشخاص وراث ، حسب استعلام شورای حل اختلاف از اداره ثبت احوال مشخص میشوند .و بر مبنای آن پس از طی مراحلی گواهی حصر وراثت صادر میگردد.