دادخواست تقسیم ترکه واخطاررفع نقص

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما تقسیم ترکه اقدام کرده ایم اما امروز ابلاغیه آمده که مدارک ناقصه و اگه مدارک کامل نکنید از طریق خدمات قضایی وگرنه دادخواست باطل می شود
1-ساختمان 3طبقه بازار
2_زمین 1000متری مرتضی گرد
3_زمین های روستایی محمود آباد
این ها را باید چجوری بنویسیم
چون هیچکدوم از سند ها دستمان نبود ولی الان تحریر ترکه اقدام کرده بودیم و دیروز کارشناس برگه تحریر ترکه را نوشت وکیل مشخصات اموال را لیست کرد
الان در شماره 1 پلاک اصلی و فرعی و شماره سند دفترچه ای و شماره صفحه سند ملکی را داریم ولی سند شش دانگ دستمان نیست
در شماره 2نامه ای از اداره اوقاف گرفتیم که شماره قطعه همه چی را نوشتند
اما در شماره 3هیچ مدرکی دستمان نیست می تونیم اونم بنویسیم یا دوباره رد دادخواست میکنن الان این مورد ها که ده روز فرصت دادن باید اضافه کنیم دوباره دادخواست را بعد 10روز رد نکن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.اگراخطاررفع نقص راجع به مدارک مالکیت است،شمااگرمدارک رانزدخودتان ندارید مشخصات دقیق ملک وشماره وپلاک ثبتی رااعلام کنیدودرخواست استعلام ازاداره ثبت درخصوص وضعیت مالکیت کنید.درخصوص املاکی که سندرسمی ندارندهم بایدمشخصات دقیق ملک وحدودات آن رااعلام کنیدوذکرکنیدکه مدارک مالکیت درخصوص آن ملک نزدشمانیست ودرصورت اختلاف،شهوددراین خصوص دارید.موفق باشید