تقسیم نامه و نحوه تقسیم ارث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانم وکیل در تقسیم نامه فقط نوشته شده خانه پدری و زمین زراعی مشهور به شام به بیوک خانوم یزدانپناه تعلق گرفت تا زمانی که زنده است.یک هشتم اموال خیلی خیلی کمتر از اون ملک هست.اون زمان فقط مثلا بخاطر امرار معاش نوشته شد کسی معنای بار حقوقی رو نمیدونست.دو عمو حاضر بر شهادتند در دادگااه.از طرفی وقتی مادربزرگم و کل وراث در دفترخانه وکالت دادند که چیزی از اموال پدرم نمیخوان.وقتی هم فوت شد وراث دوباره وکالت دادند .نیت یک هشتم نبود در جلسه برای همین پشت کلمه تعلق گرفت نوشتن تا زمانی که زنده است.یعنی بعد فوت املاک پدربزرگم محسوب میشه.بنظتون اگه شکایت کنم برای تقسیم ماترک نتیجه ای میگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم. تقسیم نامه، وکالتنامه، صورتجلسه و مدارک، نیاز به بررسی و مطالعه بیشتری برای ارایه پاسخ دقیق به سوال شما دارد.