تقسیم ترکه اموال متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پرونده تقسیم ترکه داریم متاسفانه با شکایت من بدلیل تقسیم ترکه اموال پدر بزرگم یکی از دایی های بنده بدلیل فشار روحی اعصابش بهم ریخته و تهدید به کشتن اعضای خانواده خود را کرده بنده نگران هستم اگر مرتکب قتل بشود من مقصر محسوب میشوم بخاطر شکایت تقسیم ترکه از وی راهنمایی نمایید باتشکر فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در این شرایط بهترین راه توافق است و اگر حاصل نشد میتونید بابت تهدید هم شکایت کنید و هم ترکه رو تقسیم کنید از دادگاه