سهم الارث زوجه از ماترک

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود وقت بخیر . همسرم تازه فوت کردن و بچه هم نداریم ‌.پدر و مادر همسرم هم فوت شدن ولی متاسفانه هیچ تقسیم اثری انجام نداده بودن .الان من میتونم سهم ارث همسرم رو از خانواده همسرم بگیرم ؟ آیا من هم باید از مال و منال همسرم به بردار و خواهرش چیزی بدم چون بچه نداریم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما طبق قانون یک چهارم بهتون سهم الارث میرسه و مابقی مگر وصیت کرده باشند اما شما میتونید مهریه اگر دارید مطالبه کنید و از دارایی همسرتون وصول کنید که دیگه نوبت به تقسیم ترکه نرسه