نحوه تقسیم ارث بین وراث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما ما یه خونه کلنگی داریم و رثه ای یک پسر یک دختر ویک مادر زیر خونه یک مغازه ویک پارکینگ ویک انباری داریم همه اینارو اجاره دادیم جمع مبلغ اجاره 140000000 ریال اجاره چجوری بین سه نفر تقسیم میشه بین یک پسر و یک دختر و مادر از این مبلغ به هر کدوم چقدر میرسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام سهم همسر متوفی یک‌هشتم و‌مابقی به نسبت دو‌به یک بین فرزندان تقسیم می شود