ارث و تقسیم ترکه متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.
پدربزرگم پنجاه سال پیش فوت کردن و عموهام ارث را تقسیم کردن و عموی آخر که هنوز زنده است سهم پدرم را نداده. ارثیه زمین کشاورزی و باغ در یکی از روستاهای اراک هست. پدرم پارسال فوت شده.میخوام بدونم امکانش هست بتونم ارث پدرم را پس بگیرم؟ مکان دقیق زمینها را نمیدانم و سندی هم ندارم. ولی اهالی روستا به من گفتن عموم هنوز نتوانسته سند زمین ها را به نام خودش کند.
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید از شورای روستا استعلام بگیرید و مستنداتتون اگر اونجا باشه مشخص خواهد شد