تامین دلیل وتقسیم ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر پدر خانواده مدت زیادی فوت شدن و ارثیه این خانواده که زمینهایی به وسعت زیاد در شیراز واقع شده این خانواده چندین ساله که تهران ساکن هستند. توی زمین های شیراز زراعت و کشاورزی میشه واین خانواده هیچ اطلاعی از ادرس دقیق ازن زمین ها ندارن وهیچ اطلاعاتی هم دردست نیست میخواستم راهنماییم کنین از چه طریقی باید پیگیری کنیم که زمین ها کجان و دست کیه چرا و چقدر سهم الرث این خانواده بوده که انحصار وراثت صورت نگرفته .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. ابتدادادخواست تامین دلیل بدهیدتابه کارشناس ارجاع شودوکارشناس وضعیت ثبتی مالکیت متوفی رابررسی وگزارش کندوازطرفی بایدازطریق اشخاص محلی که ازوضعیت مالکیت املاک اطلاع دارندزمین های متعلق به پدر رامعلوم کنندوسپس دادخواست لازمه راعلیه متصرفین مطرح کنند.برای راهنمایی بیشترودقیق تر،ازقسمت مشاوره تلفنی بابنده تماس بگیرید.موفق باشید