تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر، مادربزرگ من دوسال پیش فوت کردن، عمه من با مادربزرگم زندگی میکرد ایشون همسرشون فوت کردن و حقوق هم دریافت میکنن پدر من بچه اول خانوادست بعد از فوت مادرشون خواستن که زمینشون و تقسیم کنن و بفروشن که عموی من گفته من رضایت نمیدم مگر اینکه زمینی که بر خیابون هست و بدی به من یعنی دوتا سهم ببره، پدر من قانونی شکایت کرد ولی تو اولین دادگاه رئیس شعبه گفته که تا موقعی که دخترخونواده زندست شما نمیتونیم بفروشین، درصورتی که اون خونه مال عمه من نیست حتی وصیت نامه ای هم وجود نداره، میخواستم بدونم ایا واقعا همچین چیزی امکان داره چه ربطی به عمه اصلا داره؟ ما بعد از فروش میخوایم پول بدیم که عمه بره خونه بخره ولی الان به ما اینجوری جواب دادن، من باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر منزل ب عمه شما منتقل نشده باشد می توانید دادخواست تقسیم ترکه (ارثیه) دهید