تقسیم ترکه اموال متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
برای تقسیو ارثیه پدری دچار مشکل شدیم. ورثه باهم به توافق نمیرسن. و مشکل تقسیم اموال داریم.
میتونم درخواست کارشناس بدم؟ و روندش چطوریه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اولین قدم اینه دادخواست تحریر و تقسیم ترکه ثبت کنید ارجاع میشه به دادگاه و کارشناسی های مربوطه این روند تا رسیدن به مزایده یکم مفصله و فروض مختلفی قابل تصوره که در چه صورت مزایده برگزار میشه و یا نه. اگر سوال دیگه داشتید میتونید تماس بگیرید تا کاملا متوجه بشید