طلب ارث از طریق عروس خانواده

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

طلب ارث و میراث عروس ازپدرشوهر؟
سوالم اینکه ک پدقبل فوتش اموالشو تقسیم کرد ب صورت دست نوشته و سهم الارثی داد ب ما . دودختر و دوپسر. ک سال 91 فوت کرد. و یک خونه باغ داشت ک ی سند کلی و قدیمی داره کاین باغ کلا حدودا300 متر هست . ک 100 مترشو خونه داد ب داداش بزرگم ک متاهل بود و بچه هم داشت و بقیه باغ ک 200 متره رو داد ب داداش مجردم و من هم مجردم . یک خواهرمم متاهله. .و بعد از فوتش هم تو دوسه سال برادرام فوت کزدن.. و داداش متاهلم هم قبل فوتش اون خونه رو همونجوری با همون دست خط بابام فروختش وکالتی ب کسی و تموم شد. ولی ما خونه اون داداش مجردمو هیچ کاری نکردیم البته هنوزم هم سندش ب اسم بابامه ولی کاغذی ارثی داده ب داداشم..و اینکه پدرمم از مادرم جداشده و ی زنه دیگه داشت . حالااا عروسمون بعد از چندسالشکایت کزده ک دوباره تقسیم اموال کنید از رو همون سنده پدرم و از اول دوباره ب اون داداشم هم باز ارث برسه ک بده ب بچه هاش؟؟ حالا میخام بدونم این عروسمون میتونه قانونی دوباره ارث بگیره واسه نوه ها؟ با توجه ب اینکه قبلا ارثشونو گرفتن و بردن؟ ؟الانم از منو خواهرم میخاد بگیره اون داداش مجردم ک فوت شده. 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.. کاربر گرامی از آنجایی که توضیحات شما مبهم بوده نیاز به برقراری تماس میباشد، میتوانید از طریق پنل سایت با احدی از وکلا تماس بگیرید