تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث پدری

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ما یک ملک ارثی داریم به ارزش یک میلیارد و 600میلیون
برادر ناتنی ارثشو میخاد از خونه بابام حالا میخام مقدار ارث مادرم رو برامون محاسبه دقیق کنید و بفرمایید آیا به مادرم سهم سالهای زندگی یا بزرگ فرزندان ناتنی یا هر چیز دیگه میرسه به جز اینایی که خدمتتون میگم
یک دانگ خانه
40 هزار تومان پول مهریه اش که حدود 110 میلیون شد به روزش
یک هشتم

لطف بفرمایید حساب کنید سهم مادرم را
5برادر+2خواهر+مادرم=مبلغ کل یک میلیارد و ششصد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام براساس ارزش تعینی ملک توسط خودتان در مورد سوال یک هشتم سهم مادرتان میشود 200 میلیون تومان و اگر مهریه بروز ش هم 110 میلیون شده کل سهم مادرتان از مهریه و ارث مبلغ 310 میلیون تومان در صورتیکه همسر دیگر پدر در زوجیت پدرتان نباشند تعلق میگیرد