تقسیم ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا بعد از فوت پدر باز هم ایشون می‌تواند ادعا کند وسند خانه پدر و تمام مدارک فوت پدر را ندهد به دیگر براد و خواهرانش باید قانون در میان باشد یا نه می‌توانیم از ایشان طلب کنیم واگر امتناع کرد چه باید کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که با رضایت این‌موضوعات انجام نشود از طریق دادگاه باا طرح دعوای انحصار وراثت و تقسیم ترکه انجام می شود