آیا از پدر مرحوم مال سندی یا غیر سندی موجود است؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پیرو سوال قبلی
خب علیه ورثه طرح دعوی شده از خارج کشور
پدر هم در گذشته در اون کشور کار میکردن اما این بدهی رو نداشتن تا جایی که ما خبر داریم ؛
در کل نگرانی برای اموال شخصی وراث نیست بازم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود ماترک شامل اموال دیون مطالبات و دارایی متوفی است. وراث مستند به ماده 249 تا 251 قانون امور حسبی ظرف یک ماه از فوت متوفی فرصت دارند ترکه را رد نمایند.در صورت انقضای این مهلت و عدم اعلام وراث قبول ترکه برای وراث لحاظ خواهد شد.اگر ثابت شود وراث علی رغم عدم اعلام رد ترکه در ترکه دخل و تصرفی نداشته اند مسیولیتی نخواهند داشت. لذا مستفاد از ماده 247 قانون امور حسبی که رد ترکه پس از قبول ان نیز امکان پذیر است پیش از اقدام طلبکاران مورث بهتر است مراتب رد به استحضار دادگاه برسد