در مورد تقسیم سهم الارث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم فوت شدن از اموال فقط یه خونه دارن.ما 4 خواهر و 4 برادر هستیم و مادرمم در قید حیات هستن.خونه ای که هست 4 میلیارد تقریبا قیمت داره .مهریه ی مادرم سال 54 شده 12 تومن.میخوام بدونم مهریه ی الانش چقد میشه و چقدر سهم از ارث بهشون میرسه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مهریه مادرتون به نرخ روز محاسبه میشود از کل اموال اول مهریه ایشان پرداخت میشود از آنچه باقی مانده یک هشتم بابت ارث بهشون میرسه فکر کنم الان بتونین محاسبه کنید