تقسیم ترکه به خاهر زاده

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

دایی من حین فوت یک همسر دائمی داشته و اصلاً فرزند نداشته و دو خواهر تنی (ابوینی) داشته که قبل از او فوت کرده بودند و از یکی از دو خواهرش سه خواهرزاده پسر و دو خواهرزاده دختر و از خواهر دیگرش چهار خواهرزاده پسر و چهار خواهرزاده دختر  دارد که وراث حین‌الفوت او را تشکیل میدهند فرمول تقسیم ماترک بین این چهارده نفر ورثه چگونه است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام به استناد مواد900 و898 و 897و896و890 قانون مدنی زوجه در صورت نبود فرزند یک چهارم و مابقی اگر تاریخ فوت خوهرا دیرتر باشه همه رو به غرابت میبرن که نصف میشه و بین فرزنداشون برای اولاد ذکور 2 برابر اناث تقسیم میشه