انحصار وراثت دختر مرحوم شما انجام شده است؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دختر من زودترازهمسرش فوت شده است آیا مهریه علاوه براینکه به فرزندان تعلق می‌گیرد آیا به پدرومادر که زنده هستند نیز میرسد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مهریه دختر مرحوم شما به عنوان ما ترک ایشان به همه وراث ارث می‌رسد به عبارتی وراث حین الفوت دختر شما مطابق با گواهی حصر وراثت می‌توانند تقاضای اجرای مهریه نمایند اگر دختر شما حین فوت، فرزند ، همسر و پدر مادر در قید حیات باشند همگی جز وراث طبقه اول بوده و می‌توانند به اندازه سهم قانونی از مهریه ارث ببرند.