مطالبه هزینه کفن دفن و گواهی حصر وراثت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من 3 سال منزل پدرم زندگی میکنم به درخواست برادرم پدرم فبلش فوت گرده بود بعد برادرم و مادرم فوت کردن من دوتا برادر مجرد وخواهر مجرد در خانه پدری داشتم برادرام گفتن شما تمام هزینه خاکسپاری پدرم و مادرم برادرم تقبل کن و برو اونجا بشین به اونا رسیدگی کن ما کاری نداریم الان من هزینه اونا رو دادم خواهرم شوهر کرده رفته انحصار وراثتی هم که برای پدرم و مادرم شده خانه قید نشده چون قولنامه بوده دارایی جفتشون تو انحصار وراثت زیر پنجاه ملیون هستش الان دو تا برادر مجرد پیش من تو خانه پدری هستن الان اون یکی ها میگن خرج کردن به ما ربطی نداره بای سهم ما از خانه پدری به ما بدی هیچ یک هزینه مراسم پدر ومادر برادر که فوت شده و خواهرم که جهیزیه دادم رفته قبول ندارن الان من چکار میتونم بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام سما میتونید با در دست داشتن مدارک خرج کرد مراسم خاکسپاری دادخواست مطالبه وجه به طرفیت بقیه ورثه که شامل برادراتون میشه بدید و دادخواست حصر وراثت و تحریر ترکه به شورای حل اختلاف بدید و داخل اون قید بشه یک خانه قولنامه ای از پدرتون باقی مونده