ارسال مدارک از طریق سایت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر...بنده 1600 متر باغ ازپدرمرحومم ارث بردم...همه ی وراث برگه ای رو امضا و انگشت زدیم که ارثمون رو تحویل گرفتیم و دیگه ادعایی نسبت به اون نداریم ولی موقع تقسیم ارث بنده رو ندادن وبه بنده هیچ زمینی نددن و الان میگن چون امضا زدی دیگه نمیتونی حقتوبگیری...البته یکی از خواهرهام زیر اون برگه رو امضا نزده و لی زمینشو کشدن و هنوز تحویل نگرفته..ایا اون امضا و اثرانگشتم داخل اون صلحنامه وراث مانع از احقاق حقم میشه و نمیتونم ارثمو بگیرم؟؟ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تقسیم نامه را از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده ارسال تا بررسی و اعلام نظر گردد