تقسیم ترکه از شورای حل اختلاف

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چهار سال پیش مادرم فوت شد
پدرم چند ماه بعد دوباره از دواج کرد
دو سال بعد پدرم هم فوت کرد
باتوجه به این که ما هنوز اموال مادرم را تقسیم نکرده بودیم
و آپارتمانی به نام مادرم بود
و با توجه به اینکه پدرم یک چهارم از مادرم ارث میبرد و همسر دوم پدرم یک هشتم از پدرم ارث میبرد یعنی یک سیو دوم ملک به همسر دوم می‌رسد
ولی اکنون که تمامی وراث حاضر به فروش آپارتمان هستند همسر دوم حاضر به فروش نیست و به نوعی چوب لایه چرخ میکند
سوال :آیا ما میتوانیم بدون حضور ایشان ملک را بفروشیم و سهم ایشان را به حسابشان بریزیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر اگر بفروشید نسبت به سهم ایشان مرتکب انتقال مال غیر می شوید. درخواست تقسیم ترکه از شورای حل اختلاف کنید در صورت ممکن نبودن درخواست فروش کنید.