اخذ گواهی حصر وراثت و ابطال معامله

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وقت بخیر سال1401,فوت کردن وهمان سال انحصار وراثت را انجام دادیم بعداز دوسال دونفر کردن اعلام کردن فرزند پدرم هستنوانحصار وراثت جدید صادر شدسوال بنده این است دربحث نامحدود مگر شورا ضمن درج اگهی نبایدازثبت احوال واسناد استعلام بگیرد تااین چنین مشکلاتی پیش نیایدواینکه باعنایت به اینکه ما براساس انحصار ورثت زمین رافروختیم چه چیزی متوجه ما می باشدایا فروش زمین که ما براساس انحصار وراثت فروختیم چطور میشودبراساس انحصار وراثت دینی که به گردن ماست انجام میشودولی ایا باتوجه به اینکه ماخبر نداشتیتم وااینکه شورا آیا نبایداستعلام میگرفت تااز بروز چنین مشکلی جلوگیری نمایدمع الوصف ایااین اوصاف چیزی متوجه هست یاخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت ارایه مدارک دال بر وراث بودن خیر شورا وظیفه ای نداشته اطلاع دهد فقط اگر گواهی نامحدود باشد باید مراتب اگهی میشد در صورت انتقال ملک توسط شما چنانچه افراد دیگری هم مدعی ورثه بودن باشند میتوانند معامله شما را باطل نمایند و سهم خود را بگیرند مگر اینکه ورثه نباشند و شما بتوانید این موضوع را اثبات نمایید