وکالت کاری ب احد از وراث و تقسیم ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام جناب وقتتون بخیر
جسارتا من پدرم 21سال پیش فوت کرده و بعد از ایشون برادر بزرگترم وکیل همگی من خواهران و برادران بود برای کارهای اداری بخاطر همین موضوع تمامی مدارک پدرم اعم از شناسنامه و... دست ایشون بود تا به امروز و اکنون بعد از سالها که مادر بنده فوت کرده و اموالی که خق السهم ایشون هم بوده تصرف کرده و اکنون ما به دادگاه مراجعه کردیم ادعای ایشون مبنی بر این بوده که شناسنامه ی پدرم توسط اینجانب جعل شده و اسامی آن حذف شده در صورتی که بنده تمامی کارهای اداری و قانونی و تقسیم را براعهدهدی ایشان گذاشته بودیم و اصلا تا به امروز هیچگونه دسترسی به هیچ یک از مدارک نداشتیم و تقاضای اینجانب راهنمایی شماست باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما تقسیم ترکه چنانچه اقدام کردید پرونده را ادامه دهید و در خصوص جعل نیز چنانچه خواهرو برادرتان به نفع شما مبنی بر اینکه اسناد دست برادرتان بوده شهادت دهند شکایت رد میگردد .اگر وکالت داده شده ب برادرتان بلاعزل نیست وکیل را عزل نمایید تا نتواند بضرر شما کاری انجام دهد