ارث پدری و انتقال اموال

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من پدر برای هر فرزند خانه ای گرفتن وبه هر کدام دادند وبه نامشون سند زدن به جز برای برادر کوچکم که به نامشون نزده چون اون رفته با یک زنی که چهار بچه دارد و 12 سال از خودش بزرگتره ازدواج کرده در طی زندگی با این خانم هر چند وقت یک بار به پدرم میگه بیا به نامم بزن ولی پدرم قبول نمیکنه چون با این خانم ازدواج کرده خالا بعد مدتی امده میگه ما داریم طلاق میگیریم بعدش باید بیای به نامم بزنی سوال من از شما این است ایا راهی هست که ما در موقع طلاق ذکر شود که این خانم مجدد نمیتونه دیگه با این اقا ازدواج کنه چون پدرم میگه اینا به خاطر خانه دارن جدا میشن وقتی به نامش بزنم باز ازدواج میکنن ودراخر این که انها الان تو اون خانه دارن زندگی میکنن فقط به نام بردارم نخورده ممنون میشم کامل جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.نمیتوان فردی را از حق ازادی در ازدواج منع کرد.در صورت نیاز به مشاوره بیستر لطفا از مشاوره تلفنی بهره ببرید.