حصر وراثت و تقسیم ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
فرشته فرهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام صبح شما بخیر پدرم فوت شدن منزلی دارن که سند ندارد مادرم وخواهرم که ازدواج نکرده در اون منزل زندگی میکنن ، هم اکنون سند منزل اومده برادرم میگه بیاین امضا کنیدبزنیم به اسم مادر ولی من میترسم چون قطعا زده میشه به اسم خواهرم که ازدواج نکرده 4 خواهریم یک برادر ، برادرم راضی نمیشه که دنگهامون مشخص بشه میگه زشته این خونه مال مادر ومن نمیتونم بگم مشخص کن دنگهاشون رو برادرم میگه من تعهد میدم تو محضر که بعد فوت مادر سهماتون رو خودم بدم ایا اینکار درسته میشه اعتماد کرد یا این وکالت به هردلیلی میشه باطل شود لطفا راهنماییم کنید
سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اختلاف قابل پیش بینی در آتی و جلوگیری از آنها پیشنهاد میشه حصر وراثت دریافت بفرمایید تا حصه هریک از وراث مشخص و سپس تصمیم به مالکیت مشاع یا فروش بگیرید.