ارث فرزند خوانده از پدر و مادر خوانده خود

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر .پسری که به فرزند خواندگی گرفته شده و به طور رسمی اسم پدر و مادر جدیدش در شناسنامش ثبت شده و اسم اون پسر هم در شناسنامه اونها ثبت شده
مثل یک فرزند واقعی از اون پدر و مادر جدید ارث میبرد؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی قواعد ارث امری بوده و نمیتوان بر خلاف آن توافق کرد لذا نه فرزند خوانده از این پدر و مادر ارثی میبرد و نه این پدر و مادر از این فرزند خوانده خود.حتی اگر وصیتی در این خصوص هم شود فقط تا ثلث معتبر است اما راه های قانونی برای بهره مندی فرزند خوانده از اموال پدر و مادر خوانده اش وجود دارد که در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی راهکار ارائه می شود.