تقسیم ترکه و ارث مادری در منزل

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،چند سال پیش مادرم فوت کردند،پدرم زنده هستند ودوخواهرودوبرادردارم که زندگی ناموفقی داشتند وپیش والدینم زندگی کرده ومی کنند،خانه به اسم مادرم بود،بعدفوت بچه هاخواستند خانه رابفروشند وتقسیم ارث کنند همسر من که انسان باخدایی است مخالفت کردوگفت تاپدرتان زنده است باید خانه باقی باشد وبه اسم پدر شود ،بعد چندوقت قبول کردندوگفتند باشدبیاییدووکالت به پدر بدهید ماهم وکالت می دهیم تاخانه رابه اسم پدر کنیم من هم به محضر رفتم ووکالت به پدرم دادم وچون کارداشتم تااخر در محضر نماندم ،ولی متاسفانه جدیدا معلوم شده که این کاررانکرده اندوسنداحیانابه اسم پدرم نیست حالامن چگونه می توانم بفهمم سند به اسم کیست واگرسندرابه اسم پدر نزده باشندمی توانم کاری کنم به هیچ عنوان سندراهم به من نشان نمی دهندودران خانه مشغول زندگی هستند من زن وفرزنددارم وخانه ی جدا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. از طریق انحصار ورثه و تحریر ترکه امکانپذیر است البته منوط به اینکه چه وکالتی به پدر داده باشید. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.