سواستفاده از ضعف نفس

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مادر منو که سواد نداره با برادرم. دایی هام به اسم گرفتن حواله تراکتور بردن دفترخانه اونجا امضا گرفتن که تمام سهم ارث پدری را بخشیده به برادرها چیکار میشه کرد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دو حالت متصور است حالت اول اگر بحق بخشش باشد امکان این است که از بخشش منصرف شود و همچنین میتوان از طریق کیفری نیز اقدام نمود به جهت سواستفاده در کل با توجه به پیچیدگی پرونده پیشنهاد میگردد حتما از خدمات وکلا استفاده کنید