نحوه استرداد کالا یه شرکت

دسته بندی : تجاری | تجارت الکترونیک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر

من از یک فروشگاه اینترنتی کالای فیزیکی غیرالکترونیک خریداری کردم و پس از دریافت کالا از خرید منصرف شدم .
میخوام کالا رو برگردونم و طبق قانون تجارت الکترونیک ماده ۳۷ و ۳۸ تا یک هفته باید امکان برگشت کالا وجود داشته باشه ،

میخوام از این شرکت شکایت کنم ، لطفا در این مورد راهنمایی کنید .

ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید کالا را مرجوع کنید ولی برای شکایت باید ذکر میکردین که علت شکایات چیست و از چه چیزی ناراضی هستی ؟ تا بتوان راهنمایی دقیقی یه عمل آورد