عدم حضور در مزایده و اقدامات بعدی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، ما یک زمین ارثی به مرحله مزایده رسیده در دادگاه ، منتها سوال من اینه که اگه ما مزایده نریم چه اتفاقی میفته چون واقعا راضی نیستیم زمین مزایده گذاشته بشه عمو شکایت کرده بخاطر همین به مرحله مزایده رسیده

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم عدم حضور وراث مانع از احرای مزایده نخواهد شد اگر راضی بفروش نمیباشید وراث دیگر سهم ارث عمو را پرداخت تا از مزایده خارج شود