جلوگیری از انتقال مالکیت ارث به فرزند

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
سمیه حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من در دوران کودکی به دلیل شرایط خاص و ویژه به یک مکان امن منتقل شدم
پدرم ایرانی و مادرم اروپایی است یا به احتمال زیاد سنی مال و اموالی از ایشان که فوت شده به من می‌رسد که این مال و اموال فقط به من می‌رسد اما وزارت اطلاعات می‌خواد در این قضیه دخالت کند به نظرتون چکارکنم و با یه ازدواج از خوده این خانواده که به فامیلی من هم هستند با پدرم میخواهند جلوی مال و اموالی که به من می‌رسد رو بگیرند به نظرتون چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ٫ اگر پدر و مادرتان در قید حیات هستند و به هر دلیل و طریقی بخواهند اموالشون رو به اشخاص دیگری انتقال دهند کاری از دست شما برنمیاد و اختیار اموالشون رو‌ دارند ٫ ولی اگر فوت شدند و اسم شما در شناسنامه شون قید شده هر اقدامی برای جلوگیری از ارث بردن شما غیر قانونیه و مطابق انحصار وراثت میتونید سهمتون رو از اموال مورث و مطابق قانون دریافت کنید