شکایت ، از جهتی سرقت علمی

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با عرض سلام و ادب
بنده با یک نفر در کار ساخت یک دستگاه آب شیرین کن خورشیدی که ساختمان بسیار ساده ای دارد برای پایان نامه، شریک بودیم برای کاهش هزینه ها. ایشون ساکن یه شهر دیگه غیر شهر ماست. طبق طراحی استاد راهنما ابتدا باید شریکم تست هاش رو روی دستگاه می‌گرفت و بعد من اما در زمانی که نور خورشید مناسب بود شریکم به دلیل مشغله نتونست بیاد و خودش گفت که هزینه های من رو بده میخوام یه دستگاه دیگه بسازم و تو تست هات رو شروع کن. استاد راهنما هم طراحی رو عوض کرد تا من بتونم تست بگیرم. الان بعد از سه سال که از ماجرا گذشته ایشون میتونه شکایت سرقت علمی از بنده بکنه؟ با توجه به اینکه قراردادی نبوده و همه مکالمه ها با تلفن بوده و پایان نامه مبتنی بر تست ها و نتایج اون بوده نه خود ساخت دستگاه و تو پایان نامه هم به روند ساخت اشاره نشده و فقط مشخصات دستگاه خیلی مختصر توضیح داده شده.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر طبق اظهارات خودتان قرارداد دیگری در این زمینه من باب این مورد که کلیه حق و حقوق وسیله ساخته شده شامل ایشان می باشد، وجود نداشته باشد ادعای ایشان از جانب سرقت علمی به احتمال زیاد به نتیجه نخواهد رسید. موفق و موید باشید