اشتباه شکلس در طرح دادخواست

دسته بندی : داوری | ابطال رای داور (مالی)
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .
پرونده ای دارم که ارجاع به داور داشته و داور نیز رای خود را صادر کرده است .خوانده دادخواست ابطال رای داور داده است .موضوع قرارداد مالی لست و داور رای به باز پرداخت سی میلیون و جریمه تاخیر در تأدیه داده است .وکیل خوانده دادخواست را به مبلغ سه میلیون تومان ثبت کرده است ،آیا دادخواست مشکل شکلی ندارد و این اشتباه چه عمدی و چه سهوی مشکلی ایجاد نمیکند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام چنانچه رای داور مالی باشد ابطال آن نیز می‌بایست به همون میزان تقویم شود .