ایا عقد دائم باتوجه به متن ارسالی بنفع بنده میباشد یا به ضرر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من دختری 17 ساله هستم و پدرم فوت شدن
و الان قصد ازدواج دارم و ما هنوز عقد دائم نکردیم
در حالا حاضر پدر بزرگ و مادر بزرگم زنده هستند و یک نامادری هم دارم که بعد از فوت پدرم دیگه با هم زندگی نمی کنیم
و ما چهار نفر ورثه هستیم
به دلایلی هم میخوان ک سهم من رو ندن بهم و هی این دست و اون دست میکنن
اگر عقد کنم به ضرر من تموم میشه یا به نفعمه ؟
نگرانم که اگر عقد کنم سهمم رو کلا بهم ندن و بگن که نیازی نداری
اما به دلیل اینکه حقوق پدرم برام واریز میشه عقد نکردم و فعلا صیغه هستم
میخواستم راهنماییم کنید که عقد کنم بع نفعمه یا به ضررم
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ارث با عقد دائم و یا ضیغه موقت خللی در سهم الارث شما وارد نخواهد نمود فقط حقوق دریافتی از طرف پدر قطع خواهد شد