01 خرداد 1401

بعد فوت مادر ارث چگونه تقسیم میشود

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سوال در مورد ارث یه زن دو همسر کرده از همسر اول دو فرزند از همسر دوم یک دارد و این زن از همسر دوم یک منزل دوم دارد که همسر مدعی شده که منزل حتما به اسم همسر سند خورد آیا دز صورتیکه از همسر سابق دو فرزند دارد آیا بعد از فوت مادر به دو فرزند از این منزلارث تعلق میگیرد یا نه در صورتیبکه منل از طرف پدر به عنوان سهمالارث تعلق گرفته ود صورتیکه به فرزندان سابق از همسر اول ارث تعلق گیرد پسر سوم بدون ارث می شود در اینجا آیا منزل به اسم پسر سند بخورد و یا به مادر کدوم راه بهتر است

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به انتقال در زمان حیات پدر اگر مادر فوت نماید به هر سه فرزند نسبت به سهم الارث از ترکه مادر ارث خواهند برد