17 خرداد 1401

خرید سهم الارث دیگر وراث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر جناب وکیل خانه ای ورثه ای داریم که پدر ومادرمون فوت نموده اند .۳ خواهر و ۴ برادریم، دو تا از برادرامون که ناتنی هستند اصرار بر فروش خانه و دریافت سهم الارث خود را دارند، بنده میخوام سهمشون رو بخرم چکار باید بکنم. فعلا قصد انتقال سند به نام ورثه را تا زمان فروش ملک نداریم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر سهم الارث مشخص میباشد باید اقرارنامه تنظیم نموده ویا مبایعه تنظیم نمایید و دوونفر شهود امضاء نمایند