21 خرداد 1401

محاسبه سهم الارث فرزندان متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام منزلی دارای سند یکدانگ زن و پنج دانگ مرد.۶ دختر و یک پسر فرزندان می‌باشند هر دو مالک فوت نمودند حال فروشندگان یک پسر و سه دختر .خریدار سه دختر می‌باشند سهمشان لطفاً از یکدانگ و پنج دانگ.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ۶ دانگ کل را بر ۷ تقسیم نمایید حاصل بدست امده سهم هریک از دختران و حاصل ضربدر دو سهم پسر خواهد بود