14 خرداد 1399

رد دعوی بعد از دوسال

دسته بندی : داوری | داوری خارجی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام بنده از یه فروشنده ملک نسبت به تنظیم سند و پرداخت وجه التزام و موارد دیگه از طریق موسسه داوری که مورد توافق هر دومون بود شکایت کردم در مرحله اول موسسه به نفع بنده رای داد سپس فروشنده اعتراض داده و ابطال رای موسسه رو از دادگاه خواست سپس دادگاه بدون در نظر گرفتن رای موسسه به وجه قانونی خود داور موسسه ایراد گرفت و رای رو باطل کرد سپس بنده مدارکی رو که دال بر وجود قانونی داور بود ارایه و اعتراض دادیم و رای به دادگاه تجدید نظر رفت در انجا بدون در نظر گرفتن مدارک ما با توجه به اظهارات شفاهی فروشنده که اظهار کرده بود که تنظیم سند به عهده او نبوده و او تنها یه سازنده بوده دوباره رای به نفع ایشان دادن سپس بنده یه مدرک که دال بر وکالت ایشان از مالک اصلی زمین جهت تنظیم سند و اخذ پایان کار بود بدست اورده و اعاده دادرسی دادم سپس در جلسه اعاده ایشان دوباره یه مدرک اوردن که تنظیم سند رو ایشان به کسی دیگه وکالت دادن و دادگاه نیز با توجه به ان مدرک به ما رد دعوی دادن سوال بنده اینه که اولا فروشنده تو مبایعه نامه متعهد شده که سند خواهد داد به بنده چه ارتباطی دارد که او تنظبم سند را به کسان دیگه وکالت داده ثانیا شکایت بنده از ایشان فقط تنظیم سند که نبوده بلکه اخذ وجه التزام و موارد دیگه هم بوده پس چرا دادگاه به اون موارد توجه نکرده و رد دعوی کرده چرا ایشون که تعهد کرده سند بده کلا توجهی نکرده قاضی گفته که باید هم ازفروشنده و هم مالک اصلی زمین طرح دعوی کنم اگه واقعا اینجوری بوده چرا بعده دوسال دوندگی الان این مطلب رو میگه لطفا بگین باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست جدید به دادگاه محل وقوع ملک یا قرارداد توسط،وکیل بدهید