01 مرداد 1401

چگونه جهت مفقود اثری برادر خود اقدام نمایم

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تعیین امین اموال غایب مفقود الاثر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
برادرم حدود ۱۴سال هست که خبری ازش نیست میخوام برم بعنوان غایب مفقود الاثر اعلام‌کنم راهنمایی کردن که باید به شعبه سرپرستی دادسرای محل اقامت مراجعه کنم.ایا هر دادسرایی شعبه سرپرستی داره؟
من ساکن تهران محله یوسف اباد هستم .به نفر دیگه راهنمایی کردن که باید به دادسرای امور سرپرستی محجورین ناحیه ۲۵خیابان سوول مراجعه کنم.
الان من دقیقا نمیدونم کجا باید مراجعه کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید به اداره سرپرستی محل اقامت برادر خود مراجعه نمایید در صورتی که در تهران باشید یا سئول یا کریمخان مراجعه نمایید