25 مرداد 1401

پدرم فوت کرده و میخوام بدونم چقدر اموال داره

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام بنده چون مادر ناتنی داشتم بعدازازدواجم دیگ هیچ وقت نتونستم حتی باپدرم درارتباط باشم الان متوجه شدم پدرم فوت کرده وحتی منزل ویاتلفنی ازآنها وهیچ کدوم ازخانوادم روندارم چطورمیتونم بفهمم ک پدرم چقدراموال داشته وآنچه طریقی نمیتونم آدرسی ازشون پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنیدلطفا

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید گواهی فوت پدر را اخذ نمایید و سپس با شناسنامه خود به دفاترالکترونیک قضای جهت استعلام از شناسنامه و دیگر وراث و نیز گواهی انحصار وراثت اقدام نماید در زنان شورا استعلامات از اموالی که سند مالکیت دارند مشخص خواهد بود