22 مرداد 1399

سپردن سرمایه برای سرمایه گذاری در بورس

دسته بندی : داوری | قراردادها
مریم ملک زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام و احترام
پدر بنده در سال 97 مقداری پول جهت سرمایه گذاری در بورس به دایی بنده که درین زمینه فعالیت داشتن سپرد و مقرر گردید ایشان بخشی از سهام را هر ماه بفروشد و مبلغی را به صورت ماهیانه به پدرم بدهد و بقیه سهام های خریداری شده در بورس بماند. پدر من ضمن تاکید بر سهیم بودن در سود و ضرر و اینکه مبلغی را بعنوان کارمزد برای خود بردارد متاسفانه بدون گرفتن هیچ مدرک و قراردادی طبق اعتماد خانوادگی این کار را کرد. دایی بنده ماهانه مبلغ ناچیزی به حساب پدرم واریز میکردن که پدرم با خیال اینکه بقیه طبق قرار قبلی در بورس می ماند حرفی نمیزدند. تا اینکه ماه گذشته دایی بنده اصل پول را به پدرم برگردانند و مدعی شدند تمام سود حاصل را ماهیانه به حسابشان واریز کرده اند. اکنون سوال من این است که ما بدون داشتن مدرک با بردن شاهد به دادگاه و متن پیام هایی در پیام رسان های اجتماعی (واتس آپ و تلگرام) که حاکی از حساب و کتاب و جر و بحث سر همین موضوع بوده می توانیم احقاق حق کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر سهام بانام پدرتان خریداری میشده میتوانید تامین دلیل کنید و کارشناسی شود در غیر اینصورت بعید است بجایی برسید