08 مهر 1401

فوت پدر و مراحل دادگاهی وی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام
من تک فرزند پسر هستم و پدرم به تازگی فوت شده اند عموی بنده با پدرم یکسری حساب کتاب های نانوشته دارند مثلا قرار بر این بوده که یک واحد آپارتمان برای پدر بنده به عنوان بدهی از قدیم خریداری کند. یک دادگاهی هم در تبریز درحال برگزاری است که یکسری اموال از پدربزرگم به دست دیگران افتاده که حالا مشخص شده که حق فرزندان ایشون یعنی پدرم و عمو و عمه هام هست. حالا من باید برای گرفتن این حقوق بجای پدرم چه کاری انجام دهم. لازم به ذکر است که پدرم قبل فوت برای دادگاه تبریز یک وکالت کاری به عمو داده است آیا این وکالت کاری باطل میباشد؟ اگر دوباره وکالت کاری نیاز باشد بهتر است به ایشون بدهم یا خیر؟ ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم وکالت باطل و باید یا از شما تنفیذ وکالت نماید یا جنابعالی خود پیگیر موضوع شوید اگر اطمئنان دارید وکالت دهید و وکالت کاری که حق واگذاری و یا فروش را سلب نمایید