17 آذر 1399

آیا میتوانیم املاکی به نام امانت دار پدر خورده را ابطال کرد ؟

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ابطال سند.شخص امین پدرم بوده و بعد از امین بودن املاک ب اسمش ثبت‌ شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام عنوانی با نام امانت دار ملک نداریم ولیکن چنانچه منظور شما این می باشد که پدر املاک خود را به امانت دار خود انتقال قطعی نموده باشد چنانچه این انتقال قانونی اتفاق افتاده باشد قابل ابطال نخواهد بود.