17 آذر 1401

ابطال سند ازدواج ثانویه و...

دسته بندی : ثبتی | ابطال سند (موضوع سند مالی نیست )
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برای ابطال سند ازدواج چیکار کنم دوتا تاریخ ازدواج ثبت شده یکی در سال 1390 یکی در سال 1398 دوتا سند ازدواج گرفتم از همین یه خانمم چیکار کنم یه سند باطل ابطال بشه ثبت احوال گیر داده چطوری اصلا ح کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی دادخواست ابطال سند ثانویه بطرفیت ثبت احوال طرح نمایید. موفق باشید