20 آذر 1401

اخذ شناسنامه بزرگسال به استناد کارت واکسن

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک جوان 25ساله فاقدشناسنامه هست.کارت واکسن نورادیش روداره ایا میتونه از روی همون کارت واکسن شناسنامه بگیره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله شما میتوانید طبق ماده 45قانون ثبت احوال درخواست صدور شناسنامه را نمایید البته صرف داشتن کارت واکسن کافی نیست و شرایطی دارد که بهتر است ماده 45 را مطالعه نمایید تا با اگاهی کامل اقدام به اخذ شناسنامه نمایید .موفق و سر بلند باشید