22 آذر 1401

اخذ سند تابعیت ایرانی برای تبعه خارجی

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ولی من الان نگاه کردم نوشته که افرادی میتونن که تابعیت ایرانی بگیرن که پدر یا مادر انها هم در ایران به دنیا اومده باشن! این یعنی چی و ایا در این صورت که پدر و مادر من هیچ کدام در ایران به دنیا نیامدن ولی من در ایران به دنیا اومدم و تمام مدارک رو دارم و الان هم در رشته دارو سازی در ایران در حال ادامه تحصیل هستم چیزی از مسئله رو تغیر میدهد ؟یا ممکن نیست گرفتن تابعیت

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی امکان گرفتن سند تابعیت با وجود شروط چهارگانه که برای شما ارسال نموده ام وجود دارد . وهمچنین از راه دیگر نیز میتوانید اقدام نمایید بدین نحو که شما که در ایران از پدری که تبعه خارجه است متولد شده اید بلافاصله پس از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام، لااقل یک سال دیگر در ایران اقامت نمایید به شما سند تابعیت داده میشود .