مهریه

احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
خانمی هستم (باکره )که ۳ ساله عقد کردیم ،که ایشون بعد عقد دیگه منو نخواستن ،اما من از موضوع خبر نداشتم،و تو این ۳ سال به خاطر رفتار وتهمت های خودش وخانوادش از لحاظ روحی آسیب دیدم و حال روحی مناسبی ندارم واگر تا الانم صبر کردم و چیزی نگفتم ،باخودم میگفتم اشکالی نداره تو هر خانواده ایی جر و بحث میشه اما نمیدونستم همه ی این کارا به خاطر منه ،و حالا همسرم ۴ یا ۵ ماهه تقاضای طلاق داده ،و نخواستن من رو هم تازه مطرح کرده و متوجه شدم، تواین ۳ سال اذیتم کرد با رفتاراش .،همه ی طلا هامو به بهانه بدهی ازم گرفت ،حتی بهم میگفت اگه مهریتو ببخشی میریم سر زندگیمون،اگه تا الانم منو نگه داشته ،فقط میخواسته مهریه رو ببخشم ویا جزیی از اونو بده!!!!

یک بارهم سوالمو توسایتتون مطرح کردم با وجود اینکه تقاضای طلاق دادن و باکره هستم ودر صورت طلاق دادنه من، نصف مهریه بهم تعلق میگیره،
حالا من میتونم تاقبل از طلاق دادن وجاری شدن صیغه ی طلاق(،با اینکه اقدام به طلاق کردن)،مهریه و نفقه ام را به اجرا بزارم وکل مهریه ام روازشون مطالبه کنم یا نه؟
وهمچنین میتونم طلا هامو دوباره ازش پس بگیرم یا نه؟

لطفا راهنمایی ام کنید.
قبلا هم تواین سایت سوالی پرسیدم و پاسخشو دریافت کردم ،درحالی که انتظار نداشتم جوابمو سریع دریافت کنم،به خاطر همین،دوباره سوالمو همین جا طرح کردم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوال تکراری است و پاسخ لازم داده شده است . با تشکر