07 خرداد 1402

طرح دعوی در دادگاه صالح محل اقامت خوانده

دسته بندی : داوری | درخواست اجرای رای داور
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب . ساکن تهران هستم و شخصی که ساکن شهرستان بابل هست در ازای دریافت پول از بنده به منظور ضمانت در پرداخت آن با ذکر تاریخ سررسید بدهی و درج امضا و اثر انگشت مبادرت به صدور سفته مینماید .. سفته هارا در شهرستان به من داده ودر این خصوص در سفته چیزی قیدنشده . تاریخ تعهد نامبرده برای پرداخت بدهی گذشته داور هم رای به محکومیت نامبرده داده.... برای درخواست اجرای رای داور میتوانم با توجه به اینکه ساکن تهران هستم دادخواست را به یکی از مجتمع های حقوقی تهران ارسال کنم. باسپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی خیر می بایست در دادگاه صالح محل اقامتگاه خوانده مطرح نموده ولی می توانید دادخواست خود را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی شهر خود به مرجع صالح ارسال نمایید .