01 آذر 1402

اجرای رای داوری بدون صدور اجراییه از سوی محکوم له

دسته بندی : داوری | درخواست اجرای رای داور
شهرزاد خوشخوتبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت خیر.. شخصی به موجب رای داور درحق بنده محکوم شده 20روز قانونی از ابلاغ گذشته و ایشون طبق توافق شفاهی که داشتیم به دفعات داره مبالغی رو که در حق من محکوم شده رو پرداخت میکنه ..آیا نیاز هست من به دادگاه مراجعه کنم اجراییه بگیرم یا اینکه ایشون داره بدهیش رو پرداخت میکنه کفایت میکنه00🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، به لحاظ قانونی و استفاده از آثار قانونی رای داوری بهتر است اجراییه صادر گردد .