17 دی 1402

تکمیل پیوست هاوضمائم دادخواست

دسته بندی : داوری | درخواست اجرای رای داور
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب بخیر.
درزمان ارسال دادخواست (درخواست اجرای رای داور) کلیه اوراق رو به عنوان ضمائم ارسال کردم متاسفانه قرارداد متمم به موافقت نامه داوری رو فراموش کردم ارسال کنم
سوالم این بود
فردا بخوام این متمم رو ارسال کنم باید به عنوان افزایش خواسته یا در قالب لایحه به منظور پیوست به ضمائم ارسال کنم.. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...باسپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.افزایش خواسته محسوب نمی شودبنابراین تحت عنوان لایحه دفاعیه به شعبه ارسال کنید.