16 خرداد 1402

مربوط به کمسیون ماده صد 100

دسته بندی : شهرداریها | الزام به صدور گواهی پایان ساخت
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من پارسال یک واحد(زیرزمین) در منطقه ۱۲ تهران خریدم کلا ۴ طبقه تک واحدی است با یک زیر زمین،که زیر زمین باید انباریه سه تا از اون چهار تا واحد میشده و توی سندشون هم هست که انباری دارن ولی توی قولنامه بنگاهشون نوشته که بدون انباری خریدن،سازنده بصورت قاچاقی زیرزمین رو یک واحد مسکونی ساخته و از خریدارهای اون چهار تا واحد رضایت نامه محضری گرفته که اینجا رو میخواد یه واحد بسازه
و بعد از یک سال اون خریدار ها همشون واحد هاشون رو فروختن و از اینجا رفتن و خریدارهای جدید اومدن،من زیرزمین رو به صورت قولنامه ای خریدم،سند نداره آیا میشه با رضایت نامه های صاحبخونه های قبلی برم شهرداری و جریمه ماده ۱۰۰ رو بدم و براش سند بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود شما بعنوان مالک میتونید درخواست گواهی پایان کار جدید ثبت کنید تا ماموران شهرداری برای بازدید بیان بعد از بازدید کمسیون ماده صد رای صادر میکند اگر مانعی نبود میتوانید برای اخذ سند اقدام نمایید